• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

 

Na de zomer wordt er door de Amsterdam Tigers weer ieder weekend geijshockeyd op het allerhoogste niveau van Nederland. En u kunt als Partner onderdeel uitmaken van onze club! 

Ieder jaar komen 500.000 unieke bezoekers naar de Jaap Edenbaan en 150.000 unieke bezoekers naar de Jaap Edenhal, waarvan een groot deel voor de wedstrijden van de Amsterdam Tigers. En we zijn niet alleen een grote club. We zijn een club met veel verhalen, een club met een rijke historie, een club van coryfeeën en trofeeën. Maar ook een club in beweging, een club met ideeën.

Afgelopen seizoen werden de Amstel Tijgers de Amsterdam Tigers. Een nieuwe naam, een nieuw logo en vooral een nieuwe ambitie, één die past bij onze stad: de beste ijshockeyclub van Nederland worden.

Vanaf komend seizoen zijn er veel mogelijkheden om uw merk of bedrijf aan onze club te binden en met ons samen te werken. Als Business Club Member, Sponsor, Supplier of Mediapartner. U krijgt de kans om samen met uw relaties bovenop het ijs te zitten, boven de boarding met uw naam erop, en in contact te komen met de sport, de spelers, andere Partners en de historie van de club. Schouder aan schouder genieten van de mooiste, snelste, hardste en meest dynamische sport die er is. Op het scherpst van de snede, in de hoogste versnelling, met elkaar. 

Meer informatie? Via de menubalk bovenaan komt u op de gewenste pagina.