fbpx

Losse verkoop

Tickets voor al onze wedstrijden zijn te koop via onze online ticketshop. Na aanschaf van de tickets krijg je de tickets per mail toegestuurd, deze kan je bij entree van de hal laten scannen.

Let op: er is geen verkoop aan de deur.

Seizoenkaarten

Met een seizoenkaart heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van de Amsterdam Tigers.

Dit zijn minimaal:

  • 1 oefenwedstrijd
  • 12 competitie wedstrijden
  • 1 bekerwedstrijd
  • de Play-offs

Met de VIP kaart krijg je naast de entree ook exclusieve toegang tot de ATB lounge waar je iedere wedstrijd 2 drankjes en een bittergarnituur krijgt. Ook krijg je toegang tot de 2 speciaal gereserveerde vakken voor de VIP seizoenkaarten, zo ben je altijd verzekerd van plekken met perfect zicht op het ijs!

De seizoenkaarten zijn te koop tot en met 30 september dus wees er snel bij!

Losse verkoop prijzen

Deze prijzen zijn geldig vanaf de eerste oefenwedstrijd tot en met einde competitie. Er zijn geen vaste plekken verbonden aan het ticket, op twee gereserveerde vakken na kan je met dit ticket dus overal in de hal een plekje zoeken. 

Let op: er is geen verkoop aan de deur, tickets dienen altijd via de ticketshop te worden gekocht. Dit kan ook nog op het laatste moment mits er nog tickets beschikbaar zijn. 

Groepskorting!

Kom je samen onze wedstrijden bezoeken? Dan komen jullie in aanmerking voor een mooie korting op de ticketprijs! Vanaf dit seizoen bieden wij vanaf 3 tickets korting.

Meer mensen betekent ook meer korting op alle tickets! Zie bijgaande tabel voor een overzicht van de prijzen.