fbpx

NAAR DE JAAP EDENHAL

Je kunt je op verschillende manieren naar de Jaap Eden IJsbanen begeven. We helpen je een handje.

OPENBAAR VERVOER

Ga je met het openbaar vervoer? Dan raden we je aan de app 9292 te gebruiken. Vul je daar ‘Sportaccommodatie Jaap Edenbaan’ in (de app herkent deze zoekterm), dan kom je via een van onderstaande vervoersmiddelen op de plaats van bestemming aan.

TRAM
Neem tramlijn 14 vanaf Centraal Station Amsterdam richting Flevopark. Stap bij halte ‘Alexanderplein’ over op tramlijn 19 richting Diemen Sniep en stap vervolgens uit bij halte ‘Kruislaan’. Vanaf daar is het zo’n vijf minuten lopen naar de ijsbaan.
BUS
Neem de bus naar halte Kruislaan of Middenweg. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de Jaap Edenhal.
TREIN
Van Amsterdam Centraal (tussenstop station Muiderpoort) naar Science Park is de reistijd acht minuten. De looptijd van dit station naar de ijsbaan is niet meer dan vijf minuten.
FIETS
Een gezond alternatief is de fiets. Gelukkig zijn de Jaap Eden IJsbanen per fiets goed bereikbaar. Bij de entree bevindt zich een omvangrijke fietsenstalling.

PARKEREN

Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren op het parkeerterrein aan de Radioweg, voor de ingang van de Jaap Eden IJsbanen. Op dit parkeerterrein betaal je maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur 0,10 euro per uur, met een maximum van 4 uur.

Houd er rekening mee dat de betaalautomaten geen kleingeld meer accepteren; het is alleen mogelijk is om met pinpas of creditcard te betalen. Wil je het parkeerterrein met behulp van je navigatiesysteem bereiken, voer dan Radioweg 64 in. Het is niet mogelijk om op het hoofdterrein van de Jaap Eden IJsbanen te parkeren.

Mocht je je auto wegens drukte niet op de Radioweg kwijt kunnen, dan is er een alternatieve parkeermogelijkheid op Science Park. Op P1 kan in de weekenden voor 1 euro per uur worden geparkeerd.

Voor verdere informatie over parkeren in de buurt van de hal verwijzen wij je naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Adres

Amsterdam Tigers
Jaap Eden IJsbanen
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam