fbpx

Koop nu de Early bird seizoenskaart 2023-2024

18 juli, 2023

Categorie: 2023-2024

Maak je klaar voor een seizoen vol onvergetelijke momenten en ongekende spanning op het ijs! Met onze exclusieve Early Bird Seizoenskaarten haal je het beste uit jouw ijshockey ervaring. Of je nu bekendstaat als een fervente Tigers-fan of nieuw bent in de wereld van ijshockey, we hebben de perfecte opties voor jou.

Maar wees er snel bij, want deze Early Bird-actie is alleen geldig tot en met 25 augustus 23.59 uur.

Early bird seizoenskaart
Met onze Early Bird Seizoenskaart krijg je toegang tot alle 11 competitiewedstrijden, oefenwedstrijden, bekerwedstrijden en play-off wedstrijden. Dit betekent dat je geen enkel cruciaal moment hoeft te missen, of het nu gaat om de intensiteit van de competitie, de spanning van beker gevechten of de allesbeslissende play-offs. Je hebt de vrijheid om zelf je plek te kiezen bij elke wedstrijd, zodat je de perfecte locatie kunt vinden om je passie voor ijshockey te beleven.

VIP Early bird seizoenskaart
En dat is nog niet alles! We hebben ook een VIP Early Bird Seizoenskaart die je toegang geeft tot dezelfde reeks wedstrijden, maar met een vleugje weelde. Met de VIP Early Bird Seizoenskaart krijg je vaste zitplaatsen op onze exclusieve VIP-tribune, waar je kunt genieten van een spectaculair uitzicht op het ijs. Maar dat is niet alles – we verwennen je ook iedere wedstrijd met 2 verfrissende drankjes en een verrukkelijk bittergarnituur om je smaakpapillen te prikkelen. Deze VIP-behandeling tilt jouw ijshockey beleving naar een geheel nieuw niveau.

Voordeel
En nu komt het beste deel: de prijzen! Onze Early Bird Seizoenskaart is beschikbaar voor slechts €100,-, wat een ware stunt prijs is in vergelijking met de normale seizoenskaart die €125,- kost. Voor de ultieme VIP-ervaring, inclusief vaste plaatsen op de VIP-tribune en verwennerij met drankjes en hapjes, bieden we de VIP Early Bird Seizoenskaart aan voor slechts €225,- in plaats van de gebruikelijke €250,-. Maar wees er snel bij, want deze Early Bird-actie is alleen geldig tot en met 25 augustus 23.59 uur.

Mis deze kans niet om de Amsterdam Tigers in actie te zien tijdens een seizoen vol adembenemende ijshockeywedstrijden. Of je nu kiest voor de Early Bird Seizoenskaart voor ultieme flexibiliteit of voor de VIP Early Bird Seizoenskaart voor een weelderige ervaring, grijp nu je kans en verzeker jezelf van de ultieme ijshockey beleving!