Logo banner

VOORWAARDEN SEIZOENKAARTEN 21-22

2021-2022 / 18 augustus 2021

Vanaf donderdag 19 augustus om 10:00 uur is het mogelijk om een seizoenkaart te kopen voor 2021-22. Dat doen we op dezelfde wijze als afgelopen seizoen. In totaal gaan 100 seizoenkaarten in de verkoop, het maximaal aantal plaatsen dat op dit moment (onder voorbehoud) volgens de regels kan worden toegewezen. De seizoenkaarten zijn 100 euro per stuk (inclusief service fee) en geldig voor alle competitiewedstrijden, play-offwedstrijden en de alle vriendschappelijke thuiswedstrijden.

Alle kaarten zijn gekoppeld aan een stoelnummer; de keuze voor zitplaatsen gaat op volgorde van aanmelding. De seizoenkaarthouders van afgelopen jaar krijgen daarbij als eerst de optie om zich opnieuw aan te melden voor hun plek. Bij het kiezen van de plaatsen kun je het vak (mits nog beschikbaar) zelf bepalen. De exacte zitplaatsen worden door Ticketpoint toegewezen, om zo families de kans te geven bij elkaar te zitten. Hoe eerder je je seizoenkaart bestelt, hoe dichterbij je bij het middenpad zit. De eerste honderd fans die een seizoenkaart afnemen zullen bovendien een bijzondere vermelding krijgen in de hal.

Het is daarnaast belangrijk om te vermelden dat we vanwege de continu veranderende omstandigheden niet met zekerheid kunnen zeggen dat deze seizoenkaarten een seizoenlang recht geven op het bijwonen van de wedstrijden. Dit is altijd afhankelijk van de door het RIVM en NOC*NSF afgekondigde maatregelen. Als dit op een zeker moment impliceert dat er minder dan 100 fans aanwezig mogen zijn, dan zal entree bepaald worden op basis van de volgorde van aanmelding. We doen een beroep op jullie vertrouwen, welwillendheid en steun; geen seizoenkaart- en ticketverkoop zou noodgedwongen een streep door het seizoen van de Amsterdam Tigers betekenen.

Nieuw: de Ron Berteling Lounge, staanplaatsen en combitickets
- Nieuw dit jaar zijn de VIP-kaarten. Voor 250,00 euro krijg je een vaste plaats op de VIP Tribune, toegang tot de Ron Berteling Lounge (voorheen bekend als Boven Nul) en twee licht-alcoholische dranken en bittergarnituur. Kaarthouders van de reguliere seizoenkaarten kunnen hun seizoenkaart gedurende het seizoen tegen bijbetaling (150,00 euro) upgraden naar een VIP-kaart.
-Naast de reguliere seizoenkaarten bieden we dit seizoen ook tickets en seizoenkaarten aan voor de staantribune, aan de korte kant (overzijde) van de baan.
-In de losse verkoop, zowel voor de zit- als de staantribune, is het vanaf nu om combitickets te kopen. De combitickets zijn goed voor een toegangsbewijs plus een licht-alcoholische drank en een broodje, waarmee je 3,00 euro bespaart.

Een volledig overzicht van alle toegangsprijzen en seizoenkaarten vind je hier.

Algemeen
- Seizoenkaarten zijn geldig voor alle thuiswedstrijden in het seizoen, inclusief de play-off-wedstrijden en oefenwedstrijden.
-Alle 100 seizoenkaarten zijn gekoppeld aan vaste plaatsen. De plaatsing gaat in volgorde van aanmelding en geldt voor het gehele seizoen.
- In principe zit iedereen apart. We verwachten dat wel bij elkaar kunnen zitten, maar zal afhangen van geldende maatregelen op dat moment.
- Mochten er in de loop van het seizoen meer (seizoen-)kaarten in de verkoop komen, dan houd je als seizoenkaarthouder je recht op jouw plaats.
- De eerste honderd fans die een seizoenkaart afnemen, krijgen een bijzondere vermelding in de hal.

In geval van coronamaatregelen:
- Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen worden opgelegd en er dientengevolge geen bezoekers welkom zijn, dan hebben seizoenkaarthouders geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.
-Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen worden opgelegd en er dientengevolge minder bezoekers welkom zijn, dan zijn we genoodzaakt de volgorde van aanmelding aan te houden. Ter illustratie: mogen wij maximaal 50 mensen toelaten, dan hebben de eerste 50 seizoenkaarthouders recht op het bezoeken van de wedstrijd. Overige seizoenkaarthouders hebben geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.
-(Jeugd-)leden zonder een spelerspas / lidmaatschap of tickets krijgen geen toegang tot de wedstrijd.