fbpx

SPONSORINTERVIEW: VAN OOSTEN SCHULZ DE KORTE ADVOCATEN

04 december, 2018

Categorie: INTERVIEW | Nieuws

Voor het tweede jaar sponsort Geertjan van Oosten de Amsterdam Tigers en voor het eerst doet hij dat onder de naam Van Oosten Schulz De Korte Advocaten. We spraken hem over zijn kantoor en zijn band met de club.

Wie zijn Van Oosten Schulz De Korte Advocaten en wat doen jullie?

Wij zijn een Amsterdams advocatenkantoor met een rijke proces- en adviestraditie. We voeren een commerciele advies- en procespraktijk, waarbij een persoonlijke, betrokken en pragmatische dienstverlening het uitgangspunt is. De oprichters van ons kantoor kunnen bogen op een brede en ruime (internationale) ervaring op het gebied van geschillenbeslechting en sanctierecht, ondernemings- en vennootschapsrecht en commerciele contracten. Zelf ben ik vooral actief in het strafrecht, bestuursstrafrecht, verkeersrecht en het tuchtrecht. Mocht je dus buiten de Edenhal eens uit de baan vliegen, dan moet je bij mij zijn. Mijn compagnons staan vooral ondernemers en ondernemingen bij inzake civielrechtelijke vraagstukken. Van Oosten Schulz De Korte Advocaten staat voor en investeert in een langdurige samenwerking met haar clienten. Ons kantoor is gevestigd aan de Vondelstraat 41 te Amsterdam.

Wat is je connectie met het ijshockey? En hoe ben je erbij gekomen om het eerste team te gaan sponsoren?

We sponsoren Amsterdam Tigers nu voor het tweede jaar. Ik ben bij het ijshockeyen gekomen via mijn helaas recentelijk overleden medewerker Jack Ham, die zijn hele leven actief is geweest in de Amsterdamse en Nederlandse ijshockeywereld. Hij heeft mij een paar keer meegenomen en toen was ik ook gegrepen door het virus. Toen het mij gevraagd werd, hoefde ik niet lang na te denken. Het duurde ook niet lang voordat ik de rest mee had.

Wie is je favoriete speler?

John Versteeg, hij is net zo oud als ik. Ongelooflijk hoe hij op zijn 47ste nog steeds een wedstrijd kan bepalen.

En je mooiste herinnering aan de club?

Ik ben er nog maar net bij, maar ik geniet eigenlijk iedere keer van de goede sfeer. Ik ga er graag met mijn kinderen en aanhang naartoe.

John Versteeg is dus net zo oud als jij en inmiddels al tien keer gestopt. Hoeveel jaar gaat hij nog door, denk je?

Hij moet minimaal op zijn schaatsen in het eerste team Abraham gaan zien, vind ik.