Sponsorships

Sponsorships

Natuurlijk is het ook mogelijk om als Sponsor met ons het Partnership aan te gaan. Dit kan in de vorm van exposure op en rondom de ijsbaan, zoals op de wedstrijdkleding, boarding, tribune en op het plexiglas, maar ook door exposure op onze sociale kanalen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

WORD SUPPLIER VAN DE AMSTERDAM TIGERS
Als Supplier versterk je de club op jouw terrein. Van vervoer tot kleding, materialen, voeding en diensten op en rondom de baan: we werken samen om tot het mooiste resultaat te komen. Geïnteresseerd in een dergelijke samenwerking? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

WORD MEDIAPARTNER VAN DE AMSTERDAM TIGERS
Voor verslaggeving van onze wedstrijden, nieuwsitems, blogs, fotoreportages en andere media-gerelateerde activiteiten kunt u Mediapartner van de Amsterdam Tigers worden. En goed verhaal voor u en een vergroot bereik voor ons. Niet alleen op het ijs, maar ook daarbuiten. Zowel online als offline. Bent u hierin geïnteresseerd? Vertel ons er dan hieronder meer over.

PROFESSIONELE CLINICS, VERZORGD DOOR DE SPELERS VAN HET EERSTE TEAM!
Uw bedrijfsevenement or relatiebeheer laten verzorgen door Amsterdam Tigers is gegarandeerd scoren. We bieden professionele ijshockeyclinics aan, verzorgd door de spelers en coaches van het eerste team. U en uw mensen mogen de schaatsen onderbinden om kennis te maken met de beginselen van deze fantastische sport. In Restaurant Boven Nul kan de dag met een diner in stijl worden afgesloten. Een clinic van de Amsterdam Tigers is sportieve, uitdagende en onderscheidende ervaring. De perfecte business tool voor uw bedrijf.

Tijdens een ijshockeyclinic krijgt u:

  • Een rondleiding door de kleedkamer van de Amsterdam Tigers;
  • Speluitleg door een speler of coach van het eerste team;
  • Een plekje in de kleedkamer en een complete ijshockey-uitrusting, inclusief schaatsen;
  • Een welkomstwoord met koffie en thee;
  • Een entreekaart voor een van onze thuiswedstrijden;
  • Een exclusief diner in Café Restaurant Boven Nul.*

*Dinerkeuze vindt in overleg plaats. Deze kosten vallen niet onder de arrangementsprijs.

Neem hier contact met ons op.

Contact