fbpx

Supportersbus finale NIJMEGEN DEVILS – AMSTERDAM TIGERS

11 maart, 2024

Zondag 17 maart 19:00 uur spelen de Amsterdam Tigers de uitwedstrijd tegen de Nijmegen Devils in de finale van de playoffs! Het belooft een spannende eindstrijd te worden tussen de nummer 1 en 2 van de eredivisie.

Omdat de jongens jullie support heel goed kunnen gebruiken is er vanuit Huisartsenpraktijk Amsterdam West een supporters initiatief gestart om gezamenlijk per supportersbus naar Nijmegen te reizen.

Voor slechts 7,50 euro per persoon kun je je verzekeren van een busretour naar Nijmegen. De supportersbus zal tussen 16:00 en 16:15 uur vertrekken vanaf de Jaap Edenhal en na de wedstrijd iedereen weer bij de Edenhal afzetten. De precieze vertrektijd wordt later bekend gemaakt, dit gaat namelijk in overleg met de vervoerder.
De bus zal klaarstaan op de Kruislaan. Dit zal een luxe dubbeldekker bus van Jan de Wit zijn.

Er kan per tikkie of contant worden betaald aan Bas Visser voorafgaande de busreis. Wil je mee met de bus? Vul dan onderstaand formulier in!

Let op, dit is alleen voor de busretour, wedstrijd tickets kunnen worden besteld via Ticketpoint. Als Tiger fans zijn er tickets speciaal voor het uitvak te koop via: https://ticketpoint.nl/evenement/devils-nijmegen/

AANMELDFORMULIER BUSREIS NIJMEGEN DEVILS – AMSTERDAM TIGERS