fbpx

VOORWAARDEN SEIZOENKAARTEN 22-23

14 juli, 2022

Categorie: 2022 - 2023

De seizoenkaarten voor het IJHL Eredivisieseizoen 2022-2023 zijn 100 euro per stuk (inclusief service fee) en geldig voor alle competitiewedstrijden, play-offwedstrijden en de alle vriendschappelijke thuiswedstrijden.

Vanwege de continu veranderende omstandigheden niet met zekerheid kunnen zeggen dat deze seizoenkaarten een seizoenlang recht geven op het bijwonen van de wedstrijden. Dit is altijd afhankelijk van de door het RIVM en NOC*NSF afgekondigde maatregelen. Als dit op een zeker moment impliceert dat er minder dan 100 fans aanwezig mogen zijn, dan zal entree bepaald worden op basis van de volgorde van aanmelding. We doen een beroep op jullie vertrouwen, welwillendheid en steun; geen seizoenkaart- en ticketverkoop zou noodgedwongen een streep door het seizoen van de Amsterdam Tigers betekenen.

Ook dit seizoen: de Ron Berteling Lounge, staanplaatsen en combitickets

– Voor 250,00 euro krijg je een vaste plaats op de VIP Tribune, toegang tot de Ron Berteling Lounge en twee licht-alcoholische dranken en bittergarnituur. Kaarthouders van de reguliere seizoenkaarten kunnen hun seizoenkaart gedurende het seizoen tegen bijbetaling (150,00 euro) upgraden naar een VIP-kaart.
-Naast de reguliere seizoenkaarten bieden we dit seizoen ook tickets en seizoenkaarten aan voor de staantribune, aan de korte kant (overzijde) van de baan.

Een volledig overzicht van alle toegangsprijzen en seizoenkaarten vind je HIER.

In geval van coronamaatregelen:

– Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen worden opgelegd en er dientengevolge geen bezoekers welkom zijn, dan hebben seizoenkaarthouders geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.
– Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen worden opgelegd en er dientengevolge minder bezoekers welkom zijn, dan zijn we genoodzaakt de volgorde van aanmelding aan te houden. Ter illustratie: mogen wij maximaal 50 mensen toelaten, dan hebben de eerste 50 seizoenkaarthouders recht op het bezoeken van de wedstrijd. Overige seizoenkaarthouders hebben geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.
– (Jeugd-)leden zonder een spelerspas / lidmaatschap of tickets krijgen geen toegang tot de wedstrijd.