fbpx

WELCOME BACK: Michael Mackie Kwist

22 december, 2023

Categorie: 2023-2024 | INTERVIEW | Nieuws | TEAM

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Michael Mackie Kwist terugkeert bij de Tigers en ons eerste team weer komt versterken. Wij spraken Michael over zijn terugkeer bij de Tigers:

Wat verwacht je van het seizoen dat al even onderweg is?

Ik heb gesprekken met John gehad van de zomer dat ik halverwege het seizoen zou beginnen. Wij wisten dat er veel verandering in het team zou zijn vergeleken met afgelopen seizoen. Niet alleen een aantal nieuwe spelers maar ook jongere spelers die een stap zouden moeten maken en meer impact in het spel moeten leveren om succesvol als team te zijn. Met een nieuwe coach met nieuwe tactieken en een sterkere competitie wij wisten dat het moeilijker dit seizoen zou worden dan afgelopen jaren. Ja wij hebben alles gewonnen behalve de eerste wedstrijd tegen zoetermeer maar er waren zeker stappen te maken in hoe wij als team wilde spelen. Maar ik moet zeggen dat de afgelopen wedstrijden dat het team begint goed te draaien. Iedereen werkt hard en samen als team dus dat zijn de juiste dingen wat je wilt zien gedurende het seizoen. Er zijn zeker stappen te maken en wij weten als geen andere dat ja het reguliere seizoen helpt je uiteraard naar het winnen van een kampioenschap, maar alles is gewonnen of verloren in de playoffs. Dus daar moeten wij naartoe werken, dat wij in piek vorm zijn als de playoffs beginnen. Ook als wij eerste eindigden in reguliere seizoen hebben we niks gewonnen. Ik kom helpen en invullen waar ik kan om het team sterker te maken.

Hoe heb jij je voorbereid naar het seizoen toe?

Ik heb vooral mij rust gepakt, ik denk dat mij vooral heeft geholpen. Niet alleen mentaal maar ook fysiek. Daarnaast veel in de sportschool geweest en was eigenlijk onderdeel van een amateur voetbal team waar ik trainde 1x in de week en 1 wedstrijd in het weekend.

Wil je Michael ook weer in actie zien? Koop dan snel jouw tickets via Ticketpoint.nl.