Logo banner

EEN NIEUW JASJE

Nieuws / 26 november 2018

Vanaf 17 november spelen de Tigers in een geupdatet uniform, met het rode logo van Picnic op de buik, AKAR Afdichtingen op de schouders en Van Oosten Schulz De Korte Advocaten en nogmaals Picnic op de broekhoes. Een mooie opfrisser, maar daar blijft het niet bij. Ook de website is in een nieuw jasje gestoken.

Lust4It heeft de handen ineengeslagen met de Tigers en de website op enkele terreinen onder handen genomen. Zo vind je op onze website vanaf heden een pagina voor alle nieuwsberichten, een nieuwe spelerspagina die in de loop van het seizoen wordt uitgebreid, een overzicht van alle wedstrijden en directe link met ticketpartner Ticketpoint en is ook onze Instagram-pagina beter geintegreerd in het design.

Lust4It zal zich vanaf heden ontfermen over het bijhouden van website-gerelateerde content en zal daarnaast in de loop van het seizoen andere functies toevoegen, zoals een in-house webwinkel. Heb je vragen of opmerkingen over de website? Laat het ons gerust weten door ons een berichtje te sturen via het contactformulier of Facebook.