fbpx

Koop nu je tickets voor de 3e play off wedstrijd tegen de Eindhoven Kemphanen!

13 maart, 2023

Categorie: 2022 - 2023

Bereid je voor op een spannende avond vol ijshockey-actie! Op zaterdag de 18e om 17:45 nemen de Tigers het in eigen huis op tegen de Eindhoven Kemphanen in de beslissende 3e wedstrijd in de best out of 3 play off wedstrijd.

De vorige wedstrijden tegen Eindhoven waren niet voor niets een waar spektakelstuk: de Tigers wonnen de eerste wedstrijd met 3-1, waarna Eindhoven in de tweede wedstrijd terugkwam met een 5-4 overwinning. Nu is het tijd voor de beslissende wedstrijd, waarin beide teams zullen strijden voor de overwinning en daarmee de plek in de finale.

De deuren van de Jaap Eden hal gaan om 16.00 uur open, zodat je op tijd aanwezig kunt zijn om wat lekkers te halen en een goed plekje te vinden zodat je om 17:15 klaar kan zitten om de Tigers te zien opwarmen voor de wedstrijd.

Dus trek je zwart en witte outfit aan, breng je vrienden en familie mee en maak je klaar voor een avond vol spanning en sensatie. De Tigers kunnen alle steun gebruiken om de overwinning te behalen in deze belangrijke wedstrijd tegen Eindhoven. We zien je graag op zaterdag de 18e!

Amsterdam Tigers

Zaterdag 11 maart

Eindhoven Kemphanen

Eindhoven Kemphanen

Zondag 12 maart

Amsterdam Tigers

Amsterdam Tigers

Zaterdag 18 maart

Eindhoven Kemphanen