fbpx

Nieuwe Tigers klaar voor Gameday!

28 oktober, 2023

Categorie: 2023-2024 | Beker

Foto: JB Profoto

De Amsterdam Tigers nemen het op tegen het Bene-League team Hijs Hokij Den Haag! Tijdens deze wedstrijd maken twee gloednieuwe spelers hun debuut op het ijs! Met trots stellen wij deze spelers voor.

stijn knoop

wat verwacht je van het nieuwe seizoen?

Van dit seizoen verwacht ik dat we minimaal voor het kampioenschap gaan strijden. Afgelopen jaren deed Amsterdam mee voor de titel en dit jaar is dat natuurlijk ook het doel. Met de jongens in dit team moet het zeker mogelijk zijn

HOE HEB JIJ JE VOORBEREID OP HET SEIZOEN?

Mijn voorbereiding is iets anders dan normaal. Ik heb afgelopen maanden gereisd en wil de aankomende tijd focussen om weer fit te worden, en mijn plek te vinden in het team. Tot nu toe ben ik enorm goed opgevangen en is het een hele leuke groep! Vorig jaar speelde ik bij Den Haag in de bene league en ik denk dat ik op mijn manier iets toe kan voegen aan het team

Jim VOrster

Wat verwacht jij van het nieuwe seizoen?

Het seizoen is nu natuurlijk al enkele weken begonnen en ik denk dat in die tijd mijn verwachtingen niet veranderd zijn. We hebben een sterk team met een goede mix van jonge en ervaren spelers en ik verwacht dat we het een goede kans maken dit seizoen!

Hoe heb jij je voorbereid op het seizoen?

Mijn voorbereiding is iets anders geweest dan de rest van de jongens, ik ben net voor aanvang van de eerste training teruggekomen van mijn reizen van vorig jaar en was er dus iets minder klaar voor. De afgelopen maanden heb ik erg hard gewerkt en ik ben ondertussen weer terug in game shape.

Mis deze kans niet om de nieuwe Tigers in actie te zien in hun strijd om de beker en koop nu je tickets!