fbpx

Tigers doen mee aan de bekercompetitie!

22 juni, 2024

In juni lijkt het nieuwe ijshockeyseizoen nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Eind september nemen de in 2023-2024 vijf hoogst geplaatste eredivisie teams en drie ploegen uit de BeNe League het tegen elkaar op in de Nederlandse Bekercompetitie 2024-2025.

De deelnemende clubs zijn verdeeld in twee groepen. Onze Amsterdamse kampioenen en de BeNe Leagueteams uit Den Haag, Geleen en Heerenveen komen in Beker 1. De eredivisieteams van Nijmegen, Leeuwarden, Zoetermeer en Utrecht komen in Beker 2. De teams worden via een loting aan een club in de andere groep gekoppeld en spelen op 27, 28 en 29 september de kwartfinale. Dit is een best of two competitie. De eredivisie teams spelen thuis en uit tegen de BeNe Leagueteams en de Tigers.

De winnaars van de kwartfinale worden opnieuw via loting aan elkaar gekoppeld voor de halve finale. De teams die als eerste en derde worden getrokken, spelen de eerste wedstrijd thuis. Dit is een best of three series en worden gespeeld op 25, 26, 27 oktober. Op 29 en 30 oktober spelen de teams eventueel een derde wedstrijd.

Wil jij de Tigers ook komend seizoen weer in actie zien? Koop dan snel een Early Bird seizoenkaart!
De Early Bird actie is geldig tot en met 1 augustus dus profiteer snel van deze mooie kortingsactie!