fbpx

WELCOME BACK: boris coehorst

26 januari, 2024

Categorie: 2023-2024 | Eredivisie | TEAM

Foto: Yolanda Simarro

Aan het begin van dit seizoen kondigden wij aan dat Boris Coehorst het team ging verlaten voor een mooie kans in het buitenland, maar wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Boris Coehorst terugkeert bij de Tigers en het eerste team weer komt versterken. Wij spraken Boris over zijn terugkeer bij de Tigers:

Begin van dit seizoen kondigde je een ander avontuur aan in Berlijn. Nu ben je terug bij de Tigers. Wat is er veranderd?

Helaas is het project voor mijn werk vroegtijdig gestaakt. In eerste instantie was er nog sprake van in Berlijn blijven en werkzaamheden vanuit daar doen tot in het voorjaar van 2024, maar door een samenloop van omstandigheden werden Nick en ik toch terug naar Nederland gestuurd door onze werkgever. Dat betekent dat ik dus weer terug ben en weer hier werk.

Hoe voelt het om weer terug te zijn?

Het was in het begin erg dubbel want ik had het ook erg naar mijn zin in Berlijn. Ik heb daar een superleuke tijd meegemaakt en onwijs fijne mensen leren kennen. Deel uit mogen maken van een organisatie als Eisbären is wel een toffe ervaring. Maar uiteraard is het geweldig om terug te zijn. Ik heb de boys gemist en het voelt alsof ik niet ben weg geweest.

Het seizoen is al op de helft hoe bereid je je dan voor op je terugkomst?

Eigenlijk ben ik erin gegaan zonder verwachtingen. Het team zat aardig vol met spelers en ik was al blij als ik gewoon één keer in de week mee mocht trainen zodat ik bezig zou blijven. Uiteindelijk is dat 100% meetrainen geworden en met wat geluk en mensen bij de Duitse en Nederlandse bond die me geholpen hebben was ik plots op 1 januari weer speler in Nederland. Nu heb ik tegen Heerenveen mijn rentree gemaakt en na 5 weken geen wedstrijden gespeeld te hebben kun je geen betere defense partner dan Stijn Knoop hebben. Kortom een hoop gebeurd in de afgelopen maanden, maar ik ben blij hier te zijn en geniet van elke minuut!

Wil je Boris ook weer in actie zien? Koop dan snel jouw tickets via Ticketpoint.nl.