fbpx

WELCOME TO THE TEAM: ALBERTS KIRSONS

06 oktober, 2023

Categorie: 2023-2024 | TEAM

Wij zijn verheugd nog een nieuwe Tiger aan te mogen kondigen: Alberts Kirsons. Een veelbelovend talent uit Letland die dit jaar bij het team zal aansluiten. Alberts heeft vorig jaar College hockey gespeeld aan de Saint Mary’s University. Kortom, een mooie toevoeging voor de Tigers! Hij kijkt er naar uit om zijn debuut te maken voor de Tigers op het Amsterdamse ijs van de Jaap Eden hal.

Wat verwacht jij van het nieuwe seizoen?

Ik denk dat we een geweldige groep jongens hebben, die hard werken en dagelijks strijden, dus de verwachtingen zijn hoog. We moeten dag voor dag vooruit en bouwen op de overwinningen en leren van de verliezen. Ik denk dat het seizoen leuk en spannend moet worden

Hoe heb jij je voorbereid op het seizoen?

Voor de voorbereiding trainde ik met mijn vrienden in Letland, veel buiten, op het ijs, in de gym en buiten hardlopen. Begin augustus begonnen we met wedstrijden op het ijs, dus dat was een goede voorbereiding voor mij.

Wil jij Alberts in actie zien komen tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd? Koop dan nu kaarten voor 14 oktober, Amsterdam Tigers tegen de Nijmegen Devils op de Jaap Eden ijsbaan om 17:45.