fbpx

Supportersbus WEDSTRIJD OG CAPITALS LEEUWARDEN – AMSTERDAM TIGERS

11 november, 2023

Categorie: 2023-2024 | Eredivisie

Zaterdag 25 november 20:30 uur spelen de Amsterdam Tigers de uitwedstrijd tegen OG Capitals Leeuwarden in de eredivisie. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee teams uit de top 3 in de eredivisie.

Omdat de jongens jullie support heel goed kunnen gebruiken is er vanuit Huisartsenpraktijk Amsterdam West een supporters initiatief gestart om gezamenlijk per supportersbus naar Leeuwarden te reizen.

Voor slechts 20,00 euro per persoon kun je je verzekeren van een busretour & wedstrijdticket in Leeuwarden, als je al een wedstrijdticket hebt gekocht kan je ook een busretour aanschaffen voor 7,50 euro per persoon. De supportersbus zal tussen 17:00 en 17:30 uur vertrekken vanaf de Jaap Edenhal en na de wedstrijd iedereen weer bij de Edenhal afzetten. De precieze vertrektijd wordt later bekend gemaakt, dit gaat namelijk in overleg met de vervoerder.
De bus zal klaarstaan op de Kruislaan.

Er kan per tikkie of contant worden betaald aan Bas Visser voorafgaande de busreis. Wil je mee met de bus? Vul dan onderstaand formulier in!

AANMELDFORMULIER BUSREIS OG Capitals Leeuwarden – AMSTERDAM TIGERS

    VOL = VOL